…::LaMbaKaN::…

Posted: October 3, 2013 in Uncategorized

AssalamuaLikum wth…

Lama rasanya tak Hupdate Blog ni..makLumlah malas betul nak bukak dan nak story mory dekat sini plus FB lebih menyerlah dari bloging2 ni. taPi mase tengah bnyak kerja nilah gatai tangan ceq nak update da latest story pasai diri ni..

Lambakan..?? Yups lambakan kerja2 sekolah yang perlu dibereskan sebelum berakhirnya perkhidmatan aku as a guru ganti sementara menunggu posting . Harap2 boleh disiaPkan sementara beberapa kelas dicutikan dek PMR yang sedang berlangsung sehingga ke minggu hadapan…

Buat pengunjung2 blog aku yang tak seberapa ni..korang tolonglah doakan aku ye agar aku di cepatkan posting yang dengar2 ceritanya awal tahun depan tapi sebelum tu perlu melalui temuduga yang dijalankan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan .

Apa-apa pun, Hmdulillah ku panjatkan rasa syukur padaMu ya Rab di atas segala nikmat dan rahmat yang telah engkau berikan pada diriKu..padaMu jua kami sembah dan padaMu jua kami mengadu domba..

Wassalam,Nafir

STAJ, Pelabuhan Klang

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s