.
Saya Mohd Nafiruddin b Md Siadid, akan berangkat meninggalkan bumi morocco yang tercinta ini pada 21 November 2009, sabtu jam 9.15 pagi.
.
Jadi dikesempatan yang amat sedikit ini, saya menyusun sepuluh jari memohon jutaan kemaafan kepada semua warga PMMM yang baru atau yang lama diatas salah, silap, serta kasarnya bahasa saya sepanjang perkenalan kita disini. Saya hanya manusia biasa yang tidak terlepas melakukan salah. Ampun dan maaf sekali lagi.
.
Juga, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Pihak kedutaan Besar Malaysia di Maghribi, Persatuan Mahasiswa Malaysia, serta rakan-rakan disini di atas bantuan yang sangat banyak diberikan kepada saya sepanjang 4 tahun keberadaan saya disini. Nasihat saya buat ahli PMMM semua, teruslah memberi kerjasama yang baik kepada pihak kedutaan amnya, dan kepada Pihak persataun khususnya dalam menjalani kehidupan antum disini. Semoga Allah sahaja yang dapat membalasnya.
.
Buat rakan-rakan,adik-adik junior..Semoga antum semua tabah serta terus semangat dalam menempuh dugaan dan halangan semasa menuntut ilmu disini. Semoga Allah mempermudahkan urusan serta terus memberi kejayaan yang cemerlang buat antu semua.
.
Akhirkata semoga berjumpa lagi di Malaysia.
.
Salam perpisahan.
Nafir
Advertisement



aimantaQwa Said:
on November 20, 2009 at 6:41 pm
Salam. Nafir. Selamat Jalan esok. Minta maaf tak dapat tengok kau NANGIS esok di airport. Azmatul Maliah. Hehe. Apapun, Moga Selamat Sampai dan jadi ORANG BERGUNA kpd masyarakat Malaysia nnt. Doakan kami di sini yg sentiasa mengidam masakan kau. Hehe. Ok. Wassalam.
meow4ever Said:
on November 20, 2009 at 7:53 pm
wasslam….
xper…ader maser kita jumpa dimalaysia insyaAllah!!
trima kasih di atas segalanya…
Sarah Said:
on November 20, 2009 at 6:52 pm
Salam ust.
Slmt pulang ke M’sia.
Smoga ust berjaya dunia akhirat.
Doakn kejayaan kmi d cni.
Mntk maaf ats sgl kesilapan.
Jmpe lgi d M’sia
meow4ever Said:
on November 20, 2009 at 7:54 pm
salam sarah..
mekasih atas segalaya…
semoga Allah memberi kejayaan kepada adik2 di mohammedia sume i.Allah!!
Sarah Said:
on November 20, 2009 at 8:13 pm
Amin…tQ ust !
Smoga slmt smpi M’sia.
syah_peace Said:
on November 23, 2009 at 1:16 pm
kat mesia kite jupe ye~ x thu ko sampai klia bile.. klu x leh je jupe..
iskandar Said:
on November 24, 2009 at 2:36 am
salam ustaz nafir.labas alaik??
amacam suhu malaysia??
ni ustaz nafir.nombor saya 017-6027529..pe2 bg lah nombor..nnt ada masa kite jumpe..okey..salam.
along Said:
on December 15, 2009 at 11:00 pm
assalamualaikum,pak lang along mnx maaf kalo x dtg jngik pak lang kat umah skunk ni,sbb alng c buk kat tmpat keje…along keje ngn tok uda bakar…insyaAllah ad mse along dtg umah sngai sireh…k